Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Anyák napi idézetek képes leírás - Ünnepi idézetek.tlap.hu
részletek »

Anyák napi idézetek - Ünnepi idézetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: unnepiidezetek.tlap.hu » Anyák napi idézetek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Anyák napi angol idézetek

Anyák napi angol idézetek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Anyák napi idézetek - kreativan.hu

Anyák napi idézetek - kreativan.hu

Anyukám jó reggelt, Így köszönt a lányod, Nyílnak már a réten tarkaszín virágok. Úgy ver most a kis szívem, kalimpál, mint motor, Kislányod helyett beszéljen a csokor.: (Mészáros Piroska) --- Hajnaltájban rétre mentem, harmatcseppet szedegettem, Pohárkába gyűjtögettem, nefelejcsem beletettem. Hazamentem, elpirultam. Édesanyám mellébújtam, Egy szó sem jött a nyelvemre, könnyem hullt a nefelejcsre.: (Fazekas Anna) --- Ha csak egy virág volna, én azt is megkeresném. Ha csak egy csillag gyúlna, fényét idevezetném. Ha csak egy madár szólna, megtanulnék hangján. Ami csak szép s jó volna, édesanyámnak adnám.: (Létay Lajos) --- Csak látni akarlak, Anyu, fényes csillag, látni, ahogy jössz, jössz, mindig jössz, ha hívlak. Látni sietséged, angyal szelídséged, odabújni hozzád, megölelni téged.: (Nadányi Zoltán) --- Halkan, puhán Szirom pereg Simogatja Öreg kezed. Piros szegfű Halvány rózsa Téged köszönt Nagyanyóka.: (Iványi Mária - Nagyanyónak) --- Anyukám, anyukám, találd ki, Hogy az én nagy kincsem ugyan ki? Ki más is lehetne, ha nem te. Ültess hát, gyorsan az öledbe.: (Tordon Ákos - Anyák napi mondóka)

Anyák napi versek

Anyák napi versek

Itt az anyák napja. Hadd kínáljam olvasásra néhány versemet, Melyekkel nem csak az én anyámat szeretném köszönteni. - Az én anyám: Az én anyám csendes nyugodt, szelíden szerető jó anya, amelyből - tudom - sok százezernyi él és szeret, félt, dédelget s aggódva felnevel egy - egy lányt, fiút, úgy ahogy anyám teszi, ahogy ő nevel szelíd mosollyal, kedvesen. Az én anyám lelke erős, de nem nyel le büszke könnyeket, - mit az öröm hív elő - ha magához szorít úgy mint más anya teszi ezt egy - egy boldog ünnepen ő is pont olyan büszkén könnyezik - lágy szívvel boldogan - ő is így teszi! Az én anyám karja erős, törékeny válla nem remeg temérdek súly alatt, melytől összeroppanna a büszke férfi test és jajgatva futna el, de ő mint sok - sok más anya, csak nevet és úgy tesz, mintha éppen játszana. --- Mama: Ha fehér kötényét felköti, elővesz lisztet, mérleget és öreg szemüvegén át egy régi füzetet nézeget, melybe a számtalan receptet sok - sok éve írja át már érzem a készülő finom sütemény illatát.

Anyák napi versek - Poet

Anyák napi versek - Poet

Anyák napi versek: Anyák napján Milyen volt akkor? Abroncsszoknya, tűsarok, halásznadrág, szalmakalap, mi elsárgult fotókon megmaradt.: Wiktor Borisza --- Igaz szívből... Kedves édesanyám... Kezdhetném így a versem, De nem, Nem, Nem.: Galgóczi Szimonetta --- Megkésve Anyáknapjára Köszönöm az életem, hogy megkaphattam azt, Köszönöm az életem, hogy végig óvtad azt, Köszönöm, hogy felneveltél, óvtad lépteim..: Vizeli László Antal --- Angyalt láttam álmomban Szép álom volt, Gyönyörű és boldog. Angyalok vettek körül, S az egyik nagyon örült.: Pávkovics Dóra --- Hálával tartozom Vakon jöttem e világra, De te felnyitottad szemem, Te tanítottál imára, S mutattad, az élet mi fán terem. --- Anyák napjára Azt kívánom Anyák napján, Édesanyám te neked. Mindörökké kössön össze bennünket a szeretet! --- Te vagy a minden Te voltál az első, aki várt engem... --- Édesanyámnak! Drága édesanyám, e levelet azért kapod, Mert ma rád oly sokat gondolok, hisz ez a TE napod. Messze vagy s mégis, mindig közel, Mert a legszebb ölelés ahogy édesanyám ölel! --- Anyáknapjára A természet is felöltőzött már Szép, tiszta ruhába Én virágcsokrot hozok neked Anyáknapjára! --- Soha-soha ne feledd Ember mindegy hány éves, Gyerek mindig addig lesz, Amíg anyja vele van, Nem tudják ezt még sokan.

Anyák napi versek, köszöntők

Anyák napi versek, köszöntők

Az Anya a gyermek ajkán és szívében az Isten neve.: William Makepeace Thackeray --- Az anyai szeretet az üzemanyag, ami lehetővé teszi, hogy egy egyszerű ember képes legyen a lehetetlenre.: Marion C. Garretty --- Az Anya a gyermek ajkán és szívében az Isten neve.: William Makepeace Thackeray --- Az anyai szeretet az üzemanyag, ami lehetővé teszi, hogy egy egyszerű ember képes legyen a lehetetlenre.: Marion C. Garretty --- Isten nem tud ott lenni mindenütt, ezért teremtett anyákat.: Zsidó közmondás --- Az édesanyám a kényelem, a boldogság és a lét véget nem érő zenéje a szívemben.: Graycie Harmon --- Csak egy szép gyerek van a világon, és minden anya őt birtokolja.: Kínai közmondás --- Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett munka... mivel a fizettség szeretet.: Mildred B. Vermont --- Anyámnak nem gyújtottam gyertyát. A fényt nem lehet megvilágítani.: Szabó Magda --- Minden halandó. Az öröklét csak anyáknak adatott meg.: Isaac Babel

Tuti menü