Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői idézetek képes leírás - Ünnepi idézetek.tlap.hu
részletek »

Esküvői idézetek - Ünnepi idézetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: unnepiidezetek.tlap.hu » Esküvői idézetek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Esküvői idézet gyűjtemény

Esküvői idézet gyűjtemény

Esküvői idézetek: Ha majd aranygyűrű ragyog az ujjadon, S édesanyád szívét marja a fájdalom, Mert azt hiszi, elvisznek messzire, S rajta kívül nem fog szeretni már senki se. Becsüld meg jól azt az aranykarikát, Mert cserébe hagytad el édesanyád. (Ady Endre) --- Akit párodul melléd rendelt az ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd el, Légy hű mindhalálig. (Madách) --- Megfogom kezedet, S megígérem Neked, hogy az élet rögös útján végig elkísérlek. Boldogok leszünk majd, hisz én is szeretlek. Amíg a szívem dobog, hozzád mindig hű leszek. /vőlegény neve/ --- Az élet rögös útján nekünk találkozni kellett, hogy hitben, szeretetben éljünk mi egymás mellett. Fogd meg hát kezemet, és én veled megyek, Reád bízom magam, mert nagyon szeretlek. /menyasszony neve/ --- ...Legyen bármily hosszú is az élet, Sírig tartó boldogságot ad, Bátran nézhetsz az emberek szemébe, ha betartod a szavad. (Drayton) --- A csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ. (Weöres Sándor)

Esküvői idézetek - Álompár

Esküvői idézetek - Álompár

Esküvői idézetek: Boldogan elfutnék veled én egy sűrű vadonba, hol soha ember még nem taposott utakat. Mert te a búban öröm s ragyogás vagy az éji sötétben, társ a magányban, csönd, s gondok után pihenés. (Tibullus) --- Minden kedves Barát és Rokon! Kérünk Titeket, ne vegyétek zokon, ágynemű, törölköző, étkészlet ... nálunk már teljes a készlet. De, hogy a malacpersely hízzon, inkább a násznép adakozzon! Amit ajándékba szánnátok, borítékban a perselybe dobjátok. Megígérjük nem vész kárba, előbb-utóbb befektetjük egy kisebb családfába. Előre is köszönjük a segítséget, esküvőnkre szeretettel várunk Téged. (Ismeretlen szerző) --- Idézetek, versek a szerelemről: Az ébredő vonzalom bizony mindig elmondhatatlan gyönyörűséggel van tele, és a szerelem minden boldogsága a változásban van. (Moliere)

Esküvői meghívó idézetek

Esküvői meghívó idézetek

A Meghívó meghívók tervezését és nyomtatását végzi. A honlapon a kártyára nyomtatható szövegek, idézetek széles választéka is olvasható. Ezeken túl az ügyfél számos gyári motívum közül választhat, melyek még szebbé teszik az elkészült meghívókat, de természetesen meghívók saját képekkel is illusztrálhatók. A meghívók több változatban is elérhetőek, például a különleges külsejű üvegcsés meghívó, ahol a feltekert papír egy parafadugóval lezárt kémcsőben található meg. A meghívók interneten keresztül és a cég irodájában is megrendelhetőek, továbbá a meghívók elkészítésének ára tartalmazza a minden meghívóhoz tartozó borítékot és a kész meghívók postai úton való elküldését a megrendelő címére. Meghívókon túl ültető-, és menükártyák készítésével is foglalkozik a cég.

esküvői meghívó szöveg

esküvői meghívó szöveg

Nézz szét kívánságod szerint nagy mennyiségű, szüntelen megújuló, lenyűgöző menyasszonyi ruha kínálatunkból! Tengernyi szín, dizájn a megszokott hosszútól az organzával díszített szabásig, azonfelül tetszetős vállpántos menyasszonyi ruhákig. Kedvezményes árak, képesített, szelíd eladók, lakályos üzlet, bő kínálat díjtalan ruhapróbák, rugalmas időpont foglalás. Nálunk bármennyi időt eltölthetsz, bármennyi ruhát felpróbálhatsz, akárkit magaddal hozhatsz, fényképezhetsz! Magával ragadó esküvői ruha árukínálat, Eternity Szalon, Budapest!

Esküvői meghívó szövegek

Esküvői meghívó szövegek

Esküvői meghívószövegek, versek: Ne vállalkozz arra, amit nem tudsz megtenni, de ha valamit megígértél, igyekezz megtartani a szavad! George Washington --- Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz. Charles Dickens --- Az élet csak arra vár, hogy megnyíljunk csodái előtt, hogy érdemesnek érezzük magunkat mindarra a jóra, amelyet számunkra tartogat. Louise L. Hay --- Akit párodul melléd rendelt az ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd el, légy hű mindhalálig. Madách Imre --- Hiszem, hogy egymást szeretve, egymást megértve, könnyebb lesz élni, s bármi sors állna is elénkbe, a boldogságot el fogjuk érni. Ady Endre --- S ha jön az este, langyos szél susog, fátylaid játékosan megsuhognak, s baráti mosolyát a csillagoknak együtt nézzük majd, ifju házasok. Paul Verlaine

Esküvői meghívó szövegek, versek

Esküvői meghívó szövegek, versek

Esküvői meghívó idézetek: "A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, És sok, sok önzetlen, tiszta szerelmet." /Goethe/ --- "Amikor megszólal az orgona zenéje Elhangzik mindkettőnk ajkán az igen Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze Szeretni akarlak, megtartani mindörökre Kezem feléd nyújtom, szívem neked adom Melyet vissza soha nem kérek Szeress egy életen át, úgy, mint én téged Akkor is ha megöregszünk És akkor is, ha már nem élek." /Ady Endre/ --- "A csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ." /Weöres Sándor/ --- "Az élet csak egy jót ad nekünk: Azé lehetünk, akit szeretünk." /Lope de Vega/

Idézet esküvői meghívóra

Idézet esküvői meghívóra

Fórum, melyben felhasználók által összegyűjtött esküvői meghívó idézetek olvashatók: "Egy életre elköteleztem magam, választottam. Mától nem az lesz a célom, hogy azt válasszam, aki tetszik nekem; Hanem, hogy annak tettszem, akit választottam!" - "Két szárny vagyunk, de fenn a fellegekben nem szállhatunk, csak mind a ketten szívverésnyire pontos egy ütemben. Szállj hát velem egy rezdülésű szárnycsapással. Hullongó tollak voltunk egyedül - szárnyak lettünk egymással. " (Váci Mihály) - Angyal szállt a Földre, Megszánt engem az ég. Angyal szállt a Földre, Hogy megkapjam szerelmét. Szívünk most már egymásé, Hát kérlek, dobd el szárnyaid! Hozzám köt majd Isten keze, S én megszépítem földi napjaid. - Melletted alszom és veled ébredek. El ne hagyj, könyörgöm, hisz csak így létezhetek. Ígérem, vigyázok rád, óvlak, védelek, Ha majd szíved alatt hordozol egy életet, egy életet. - "Ismerem azokat a szavakat, amelyeket még ki sem ejtettél. Már tudom, hova tartasz, mikor még el sem indulsz. Tudok a féltett titkaidról, amiket mélyen elrejtesz. Mindent tudok rólad, kedvesem, nem vagyok kém, csak szeretlek!" /Jim Morrison/

Versek esküvői meghívóba

Versek esküvői meghívóba

Idézetek esküvői meghívóba: Mindig van egy kis őrültség a szerelemben. De mindig van egy kis Okosság is az őrületben. F. Nietzsche --- Köszönöm, hogy te vagy. Az órát köszönöm, Amelyben fényül nyert e Világtalan világ, Köszönöm, hogy kezed Kinyújtottad felém, S árnyául elfogadtál sugárzó életednek... Móra Ferenc: Aranykoporsó --- ... De azt hiszem, most van itt a perc, hogy fogd a két kezem, ez kell nekem, Mert, ha itt vagy velem A szívem megpihen. --- Most először mondom el, Most hinned kell nekem, Legalább te maradj itt velem Annyi minden változik, S nem biztos semmi sem, Legalább te legyél az nekem. Demjén Ferenc --- Keresek egy tökéletes párnát. Azt hiszem, valahol a tied mellett van. Ashleigh Billiant --- Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi. Rámakrishna --- A jó asszony az ura fejének a koronája... Reymont --- A legszebb szerelem se jut el Messzire, ha csak nézik Múlását. Dédelgetni kell, mint egy Kedvenc gyermeket Alain --- A Mindenható arra teremtette a nőt, hogy méltó párja legyen a férfinak.

Tuti menü