Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ünnepi idézetek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ünnepi idézetek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: unnepiidezetek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
A legtutibb locsolóversek

A legtutibb locsolóversek

Hagyományos vagy vicces, esetleg pajzán, egy a lényeg, locsolóvers nélkül nem jár piros tojás. Összegyűjtöttük a legjobbakat, külön gondolva a gyerekekre is.: Rózsa, rózsa, szép virágszál, Szálló szélben hajladozzál. Napsütésben nyiladozzál, Meglocsollak, illatozzál. --- Erdőn-mezőn nyitott szemmel, sok virágra lel az ember. Én most őket megöntözöm, a piros tojást megköszönöm! Szabad-e locsolni? --- Napsütötte szép tájakon jöttem végig az utakon. Felém hajolt sok-sok virág, rózsavizük osztogatták. Megöntözlek most itt véle, piros tojást kérek érte. --- Liliom virága, hervad egyik ága, Engedelmet kérek a meglocsolásra. Csak azért locsolom, hogy el ne hervadjon, Szülei karja közt szépen megmaradjon. --- Korán reggel útra keltem, Se nem ittam, se nem ettem. Tarisznya húzza a vállam, Térdig kopott már a lábam. Bejártam a fél világot, Láttam sok-sok szép virágot. A legszebbre most találtam, Hogy öntözzem, alig vártam. Piros tojás, fehér nyuszi, Locsolásért jár a puszi!

Angol ballagási idézetek

Angol ballagási idézetek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Angol húsvéti idézetek

Angol húsvéti idézetek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Anyák napi angol idézetek

Anyák napi angol idézetek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Anyák napi idézetek - kreativan.hu

Anyák napi idézetek - kreativan.hu

Anyukám jó reggelt, Így köszönt a lányod, Nyílnak már a réten tarkaszín virágok. Úgy ver most a kis szívem, kalimpál, mint motor, Kislányod helyett beszéljen a csokor.: (Mészáros Piroska) --- Hajnaltájban rétre mentem, harmatcseppet szedegettem, Pohárkába gyűjtögettem, nefelejcsem beletettem. Hazamentem, elpirultam. Édesanyám mellébújtam, Egy szó sem jött a nyelvemre, könnyem hullt a nefelejcsre.: (Fazekas Anna) --- Ha csak egy virág volna, én azt is megkeresném. Ha csak egy csillag gyúlna, fényét idevezetném. Ha csak egy madár szólna, megtanulnék hangján. Ami csak szép s jó volna, édesanyámnak adnám.: (Létay Lajos) --- Csak látni akarlak, Anyu, fényes csillag, látni, ahogy jössz, jössz, mindig jössz, ha hívlak. Látni sietséged, angyal szelídséged, odabújni hozzád, megölelni téged.: (Nadányi Zoltán) --- Halkan, puhán Szirom pereg Simogatja Öreg kezed. Piros szegfű Halvány rózsa Téged köszönt Nagyanyóka.: (Iványi Mária - Nagyanyónak) --- Anyukám, anyukám, találd ki, Hogy az én nagy kincsem ugyan ki? Ki más is lehetne, ha nem te. Ültess hát, gyorsan az öledbe.: (Tordon Ákos - Anyák napi mondóka)

Anyák napi versek

Anyák napi versek

Itt az anyák napja. Hadd kínáljam olvasásra néhány versemet, Melyekkel nem csak az én anyámat szeretném köszönteni. - Az én anyám: Az én anyám csendes nyugodt, szelíden szerető jó anya, amelyből - tudom - sok százezernyi él és szeret, félt, dédelget s aggódva felnevel egy - egy lányt, fiút, úgy ahogy anyám teszi, ahogy ő nevel szelíd mosollyal, kedvesen. Az én anyám lelke erős, de nem nyel le büszke könnyeket, - mit az öröm hív elő - ha magához szorít úgy mint más anya teszi ezt egy - egy boldog ünnepen ő is pont olyan büszkén könnyezik - lágy szívvel boldogan - ő is így teszi! Az én anyám karja erős, törékeny válla nem remeg temérdek súly alatt, melytől összeroppanna a büszke férfi test és jajgatva futna el, de ő mint sok - sok más anya, csak nevet és úgy tesz, mintha éppen játszana. --- Mama: Ha fehér kötényét felköti, elővesz lisztet, mérleget és öreg szemüvegén át egy régi füzetet nézeget, melybe a számtalan receptet sok - sok éve írja át már érzem a készülő finom sütemény illatát.

Anyák napi versek - Poet

Anyák napi versek - Poet

Anyák napi versek: Anyák napján Milyen volt akkor? Abroncsszoknya, tűsarok, halásznadrág, szalmakalap, mi elsárgult fotókon megmaradt.: Wiktor Borisza --- Igaz szívből... Kedves édesanyám... Kezdhetném így a versem, De nem, Nem, Nem.: Galgóczi Szimonetta --- Megkésve Anyáknapjára Köszönöm az életem, hogy megkaphattam azt, Köszönöm az életem, hogy végig óvtad azt, Köszönöm, hogy felneveltél, óvtad lépteim..: Vizeli László Antal --- Angyalt láttam álmomban Szép álom volt, Gyönyörű és boldog. Angyalok vettek körül, S az egyik nagyon örült.: Pávkovics Dóra --- Hálával tartozom Vakon jöttem e világra, De te felnyitottad szemem, Te tanítottál imára, S mutattad, az élet mi fán terem. --- Anyák napjára Azt kívánom Anyák napján, Édesanyám te neked. Mindörökké kössön össze bennünket a szeretet! --- Te vagy a minden Te voltál az első, aki várt engem... --- Édesanyámnak! Drága édesanyám, e levelet azért kapod, Mert ma rád oly sokat gondolok, hisz ez a TE napod. Messze vagy s mégis, mindig közel, Mert a legszebb ölelés ahogy édesanyám ölel! --- Anyáknapjára A természet is felöltőzött már Szép, tiszta ruhába Én virágcsokrot hozok neked Anyáknapjára! --- Soha-soha ne feledd Ember mindegy hány éves, Gyerek mindig addig lesz, Amíg anyja vele van, Nem tudják ezt még sokan.

Anyák napi versek, köszöntők

Anyák napi versek, köszöntők

Az Anya a gyermek ajkán és szívében az Isten neve.: William Makepeace Thackeray --- Az anyai szeretet az üzemanyag, ami lehetővé teszi, hogy egy egyszerű ember képes legyen a lehetetlenre.: Marion C. Garretty --- Az Anya a gyermek ajkán és szívében az Isten neve.: William Makepeace Thackeray --- Az anyai szeretet az üzemanyag, ami lehetővé teszi, hogy egy egyszerű ember képes legyen a lehetetlenre.: Marion C. Garretty --- Isten nem tud ott lenni mindenütt, ezért teremtett anyákat.: Zsidó közmondás --- Az édesanyám a kényelem, a boldogság és a lét véget nem érő zenéje a szívemben.: Graycie Harmon --- Csak egy szép gyerek van a világon, és minden anya őt birtokolja.: Kínai közmondás --- Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett munka... mivel a fizettség szeretet.: Mildred B. Vermont --- Anyámnak nem gyújtottam gyertyát. A fényt nem lehet megvilágítani.: Szabó Magda --- Minden halandó. Az öröklét csak anyáknak adatott meg.: Isaac Babel

Ballagási idézet gyűjtemény

Ballagási idézet gyűjtemény

Ballagási idézetek: Állasz még küszöbén ifjú életednek; Előtted a küzdés, előtted a pálya, Az erőtlen csügged, az erős megállja. És tudod: az erő micsoda? - Akarat, Mely előbb vagy utóbb, de borostyánt arat. Arany János --- Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, Ember lenni mindég, minden körülményben. Arany János --- Június van s nagyon magam vagyok S kisértenek élt éltem árnyai S az elbocsátó iskola-padok. S én, vén diák, szívem fölemelem S így üdvözlöm a mindig újakat: Föl, föl, fiúk, csak semmi félelem. Ady Endre --- Bár zord a harc, megéri a világ, Ha az ember az marad, ami volt: Nemes, küzdő, szabadlelkû diák. Ady Endre --- Hajh, gyerekek, jó barátok, Oda szívem reménysége. Tudom jól: a szép napoknak Mindörökre vége, vége... A baráti kedves körből El kell szállnom, messze szállnom, Mi marad a drága multból? - Fájó szív és kínos álom... Ady Endre

Hirdetés
Ballagási idézetek

Ballagási idézetek

Ballagási idézetek: El kell indulni minden útra, az embert minden úton várják. Nincs halálos érv a maradásra, csak a találkozásra s a kalandra. Csoóri Sándor --- Elbocsátlak téged is, mint mindenkit: felelős vagy minden emberért, aki veled él, s el kell számolnod minden fillérrel, amit magadra költesz, minden örömmel, amit magadba zártál, és minden boldog pillanattal, amit magadnak tartottál meg. Most eredj és élj, mert a világ a tied! Hamvas Béla --- A holnapoknak minden kulcsa két kezedben van. Adamis Anna --- Az élet már adott sokat, Bódítót, furcsát és keservest, De még valamit tartogat. Ady Endre --- Egyszer mindent elér az ember, Azt is, mi most még messze cél. Csak küzdj és áldozz, ne csüggedj el, S győzelmed lesz a hősi babér. Bertolt Brecht --- Élni való minden élet, Csak magadnak hű maradj. Veszteség nem érhet téged, Hogyha az lész, ami vagy. Johann Wolfgang von Goethe --- Ne csüggedj, hisz ifjú vagy, S minden elérhető, Ha van benned bátorság, Remény, s szeretni erő. Johann Wolfgang von Goethe

Christmas sayings

Christmas sayings

Angol nyelvű karácsonyi idézetek forrással ellátott gyűjteménye. Az idézeteket lehetőség van kategória, szerző, forrás vagy akár a szerző foglalkozása, nemzetisége, születési ideje szerint is listázni. A többi angol nyelvű gyűjteménnyel szemben itt teret kapnak a magyar nyelvű alkotók hivatalos angol fordításaiból származó idézetek is. Regisztráció után lehetőség van a gyűjtemény bővítése mellett kedvencek gyűjtésére, ezáltal a toplisták alakítására is. Az idézeteket a saját oldaladon is megjelenítheted az oldalon lévő kód segítségével, vagy megoszthatod Facebookon, Twitteren és Google -on az ismerőseiddel.

Esküvői idézet gyűjtemény

Esküvői idézet gyűjtemény

Esküvői idézetek: Ha majd aranygyűrű ragyog az ujjadon, S édesanyád szívét marja a fájdalom, Mert azt hiszi, elvisznek messzire, S rajta kívül nem fog szeretni már senki se. Becsüld meg jól azt az aranykarikát, Mert cserébe hagytad el édesanyád. (Ady Endre) --- Akit párodul melléd rendelt az ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd el, Légy hű mindhalálig. (Madách) --- Megfogom kezedet, S megígérem Neked, hogy az élet rögös útján végig elkísérlek. Boldogok leszünk majd, hisz én is szeretlek. Amíg a szívem dobog, hozzád mindig hű leszek. /vőlegény neve/ --- Az élet rögös útján nekünk találkozni kellett, hogy hitben, szeretetben éljünk mi egymás mellett. Fogd meg hát kezemet, és én veled megyek, Reád bízom magam, mert nagyon szeretlek. /menyasszony neve/ --- ...Legyen bármily hosszú is az élet, Sírig tartó boldogságot ad, Bátran nézhetsz az emberek szemébe, ha betartod a szavad. (Drayton) --- A csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ. (Weöres Sándor)

Esküvői idézetek - Álompár

Esküvői idézetek - Álompár

Esküvői idézetek: Boldogan elfutnék veled én egy sűrű vadonba, hol soha ember még nem taposott utakat. Mert te a búban öröm s ragyogás vagy az éji sötétben, társ a magányban, csönd, s gondok után pihenés. (Tibullus) --- Minden kedves Barát és Rokon! Kérünk Titeket, ne vegyétek zokon, ágynemű, törölköző, étkészlet ... nálunk már teljes a készlet. De, hogy a malacpersely hízzon, inkább a násznép adakozzon! Amit ajándékba szánnátok, borítékban a perselybe dobjátok. Megígérjük nem vész kárba, előbb-utóbb befektetjük egy kisebb családfába. Előre is köszönjük a segítséget, esküvőnkre szeretettel várunk Téged. (Ismeretlen szerző) --- Idézetek, versek a szerelemről: Az ébredő vonzalom bizony mindig elmondhatatlan gyönyörűséggel van tele, és a szerelem minden boldogsága a változásban van. (Moliere)

Esküvői meghívó idézetek

Esküvői meghívó idézetek

A Meghívó meghívók tervezését és nyomtatását végzi. A honlapon a kártyára nyomtatható szövegek, idézetek széles választéka is olvasható. Ezeken túl az ügyfél számos gyári motívum közül választhat, melyek még szebbé teszik az elkészült meghívókat, de természetesen meghívók saját képekkel is illusztrálhatók. A meghívók több változatban is elérhetőek, például a különleges külsejű üvegcsés meghívó, ahol a feltekert papír egy parafadugóval lezárt kémcsőben található meg. A meghívók interneten keresztül és a cég irodájában is megrendelhetőek, továbbá a meghívók elkészítésének ára tartalmazza a minden meghívóhoz tartozó borítékot és a kész meghívók postai úton való elküldését a megrendelő címére. Meghívókon túl ültető-, és menükártyák készítésével is foglalkozik a cég.

esküvői meghívó szöveg

esküvői meghívó szöveg

Nézz szét kívánságod szerint nagy mennyiségű, szüntelen megújuló, lenyűgöző menyasszonyi ruha kínálatunkból! Tengernyi szín, dizájn a megszokott hosszútól az organzával díszített szabásig, azonfelül tetszetős vállpántos menyasszonyi ruhákig. Kedvezményes árak, képesített, szelíd eladók, lakályos üzlet, bő kínálat díjtalan ruhapróbák, rugalmas időpont foglalás. Nálunk bármennyi időt eltölthetsz, bármennyi ruhát felpróbálhatsz, akárkit magaddal hozhatsz, fényképezhetsz! Magával ragadó esküvői ruha árukínálat, Eternity Szalon, Budapest!

Esküvői meghívó szövegek

Esküvői meghívó szövegek

Esküvői meghívószövegek, versek: Ne vállalkozz arra, amit nem tudsz megtenni, de ha valamit megígértél, igyekezz megtartani a szavad! George Washington --- Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz. Charles Dickens --- Az élet csak arra vár, hogy megnyíljunk csodái előtt, hogy érdemesnek érezzük magunkat mindarra a jóra, amelyet számunkra tartogat. Louise L. Hay --- Akit párodul melléd rendelt az ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd el, légy hű mindhalálig. Madách Imre --- Hiszem, hogy egymást szeretve, egymást megértve, könnyebb lesz élni, s bármi sors állna is elénkbe, a boldogságot el fogjuk érni. Ady Endre --- S ha jön az este, langyos szél susog, fátylaid játékosan megsuhognak, s baráti mosolyát a csillagoknak együtt nézzük majd, ifju házasok. Paul Verlaine

Esküvői meghívó szövegek, versek

Esküvői meghívó szövegek, versek

Esküvői meghívó idézetek: "A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, És sok, sok önzetlen, tiszta szerelmet." /Goethe/ --- "Amikor megszólal az orgona zenéje Elhangzik mindkettőnk ajkán az igen Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze Szeretni akarlak, megtartani mindörökre Kezem feléd nyújtom, szívem neked adom Melyet vissza soha nem kérek Szeress egy életen át, úgy, mint én téged Akkor is ha megöregszünk És akkor is, ha már nem élek." /Ady Endre/ --- "A csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák. Nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ." /Weöres Sándor/ --- "Az élet csak egy jót ad nekünk: Azé lehetünk, akit szeretünk." /Lope de Vega/

Tuti menü