Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ünnepi idézetek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ünnepi - Vicces [4. oldal]
részletek »

Ünnepi idézetek képes leírás: Ünnepi - Vicces [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: unnepiidezetek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 58 db
Ünnepi idézetek

Ünnepi idézetek

Honlapunkon SMS üzeneteket gyűjtöttünk Neked össze arra az esetre, ha éppen ihlet hiányában egy kis segítségre lenne szükséged! Szólj hozzá Te is az adott témához értékeld az SMS-eket, küldj be magad is vicces, vagy éppen tanulságos SMS szövegeket és vegyél részt az ajándék sorsoláson! Jelenleg ez az üzenet kapta a legjobb értékelést az SMS lexikon oldalán: " Míg az óceán elborít minden hegyet, míg valósággá válik a képzelet, míg az éj nappalra vált, s a nappalból lesz éjjel, míg a világ, világ, én Szeretlek TÉGED! " Reméljük, hogy segíthettünk és hamarosan Te is hozzájárulsz az SMS lexikon bővítéséhez!

Valentin napi sms köszöntők

Valentin napi sms köszöntők

1. Írok valakinek, ki nem is várja. Könnyes szemem mindig csak Otlátja. Írok valakinek remegve, s félve. Egyetlen órában mindentelmesélve. Most csak arra kérlek pár sortte is írjál. De ha szíved másé, soseválaszoljál. Valaki Mindig csakrólad álmodik, valaki szemében miattadkönny ragyog. És ez a valaki, hidd el én vagyok. Ha fába betüt vésnek, belepi a moha. De a szív mely téged szeret, nem feled el soha. 2. Az élet egy játék, melybenfolyamatosan fejlődnünk kell. A szerelem maga pedig ajáték megfejtése. Én tudom, hogy mi ketten nyerni fogunk. 3. Feküdj az ágyba, betakarlak!Hunyd le aszemed, megcsókollakálmodj rózsát, szép világotálmodra majd én vigyázok!Távol vagyok, mégis veled, ugye érzed, fogom akezed! 4. Féltelek! Ha tehetném, vigyáznám mindenléptedet. Vigyáznék Rád, mint egy angyal, hisz Te vagy az, aki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal. 5. Jutottál a szívem mélyére/ Maradszmár, s melegedsz tüzébe/ Tartasz melegen, ha jön hideg, nem fázom/ Őrzöm majdképedet, óvom s átkozom/ Óvom, mertédes emlék jut róla eszembe/Átkozom, s gyűlölöm, hisz hagytam Őtveszve/ Börtönömben egyedül ülsz, de nem tudod/Hiszen rövidesen majd úgyis elhagyod/ Nemtudlak őrizni, rossz őröd vagyok

Valentin napi, szerelmes versek

Valentin napi, szerelmes versek

Valentin-napi idézetek: Csak addig volt könnyű nélküled az élet, míg nem tudtam, hogy létezel.: Vavyan Fable --- Vagyok, mint megszegendő kenyered, Mint színt adó tüzed, s mint tiszta csermely, Ki holtadig kísér utad hű társaként. --- Mit kezdenék, ha nem szeretnél? Csak párban, mint a láb, úgy mehetek tovább!: Illyés Gyula --- Egészen addig követlek, amíg te magad el nem küldesz. Akkor elmegyek. De akkor is szeretni foglak életem végéig. --- Csak azt tudom, hogy társra sose várt az én szivem, s lettél egyszerre társa.: Weöres Sándor --- Ha nálad lesz egy kérdés, nálam biztos lesz egy válasz, Ha választanod kell, kérlek, engem válassz. --- Fa leszek, ha fának vagy virága. Ha harmat vagy: én virág leszek. Harmat leszek, ha te napsugár vagy... Csak, hogy lényink egyesüljenek.: Petőfi Sándor --- Mosolyom mögé néztél, és bánatot láttál; én benned magamra leltem, én a tiéd vagyok, mert rám találtál. --- A harc alább hagy bennem, De nem felejtek semmit, És kezdeném is újra. Neved szép betűit Ámor homlokomra írta.

Valentin-napi versek - Citatum

Valentin-napi versek - Citatum

Valentin-napi idézetek: Ama egetrengető valamicsoda, amit szerelemnek hívunk, csakis veled, általad ismerszik fel számomra, s attól szerelem, és nem csekélyebb, hogy megmozdítja bennünk a világmindenséget. --- Ha vad viharban átkozódva állunk: Együtt roskadjon, törjön össze lábunk. Ha egy-egy órán megtelik a lelkünk: Üdvöt, gyönyört csak egymás ajkán leljünk. :Ady Endre --- Különös dolog a csók. Külön életet él, közlési forma és vad érzelem egyetlen nedves érintésben.: Mickey Spillane -- Nem érek többet nélküled a holdnál, amely az égbolt éji útjain csak a leszállt nap fényét veri vissza.: Buonarroti Michelangelo --- Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt. --- Nekem te vagy az életem. Te vagy az egyetlen dolog az életemben, aminek az elvesztése fájdalmat okozna. --- Szívem a világ partjához csapdossa hullámait és könnyeivel írja rá nevét e szóval: - szeretlek!

Versek esküvői meghívóba

Versek esküvői meghívóba

Idézetek esküvői meghívóba: Mindig van egy kis őrültség a szerelemben. De mindig van egy kis Okosság is az őrületben. F. Nietzsche --- Köszönöm, hogy te vagy. Az órát köszönöm, Amelyben fényül nyert e Világtalan világ, Köszönöm, hogy kezed Kinyújtottad felém, S árnyául elfogadtál sugárzó életednek... Móra Ferenc: Aranykoporsó --- ... De azt hiszem, most van itt a perc, hogy fogd a két kezem, ez kell nekem, Mert, ha itt vagy velem A szívem megpihen. --- Most először mondom el, Most hinned kell nekem, Legalább te maradj itt velem Annyi minden változik, S nem biztos semmi sem, Legalább te legyél az nekem. Demjén Ferenc --- Keresek egy tökéletes párnát. Azt hiszem, valahol a tied mellett van. Ashleigh Billiant --- Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi. Rámakrishna --- A jó asszony az ura fejének a koronája... Reymont --- A legszebb szerelem se jut el Messzire, ha csak nézik Múlását. Dédelgetni kell, mint egy Kedvenc gyermeket Alain --- A Mindenható arra teremtette a nőt, hogy méltó párja legyen a férfinak.

Hirdetés
Versek, köszöntők névnapra, születésnapra

Versek, köszöntők névnapra, születésnapra

Születésnapi névnapi Fórum. Sok szép SMS, amit a felhasználók beküldtek. Néhány az SMSek közül: Azt kívánjuk mind-mind itt e szép napon: Ragyogjon rád napfény, boldog légy nagyon. Szíved sose féljen, bánat sose érjen, szerencse kísérjen, minden utadon. --- Ezt a napot régen vártuk, megjegyeztük a naptárban, tanultunk is egy kis verset csörgedező patak mellett! Életed úgy folyjon szépen, mint patak a medrében, virágok közt folydogáljon, szüli/név napodra ezt kívánjuk! Isten éltessen sokáig!

Vicces locsolóversek

Vicces locsolóversek

Petőfi én nem vagyok, verset írni nem tudok --- Verset majd mondanak a kicsik Én azért jöttem, hogy igyak egy kicsit! --- Ajtó mögött állok, Igen sok pénzt látok, De hogyha nem adtok, Én már itt sem vagyok! --- Vencel téren jártam, Nagy tömeget láttam Nem akart oszolni, Szabad-e locsolni? --- Zöld erdőben jártam, Fehér skodát láttam, defektes a kereke, meg locsolhatlak-e? --- Felnéztem az égre, a versemnek vége. --- Biciklivel érkeztem, 30 métert fékeztem, xy vagyok nagyon laza, Locsoljak vagy menjek haza? --- Zöld a moha, zöld a páfrány, Megöntözlek házisárkány! --- Húsvét van, odakinn mosolyog az ég is, Adjanak egy ezrest, mosolygok majd én is! --- Józsi vagyok szép és laza Locsoljak vagy menjek haza? --- Árok partján döglött ló. Én vagyok a locsoló. --- Egy gondolat bánt engemet. Elfeledtem a versemet. --- Zöld erdőben jártam, Barna medvét láttam Szereti a mézet Add ide a pénzet --- Zúg a traktor, szánt az eke, Elvtársnő, locsolhatok-e?

Tuti menü