Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ünnepi idézetek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Valentin - Vicces [4. oldal]
részletek »

Ünnepi idézetek képes leírás: Valentin - Vicces [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: unnepiidezetek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 54 db
Valentin-napi versek - Citatum

Valentin-napi versek - Citatum

Valentin-napi idézetek: Ama egetrengető valamicsoda, amit szerelemnek hívunk, csakis veled, általad ismerszik fel számomra, s attól szerelem, és nem csekélyebb, hogy megmozdítja bennünk a világmindenséget. --- Ha vad viharban átkozódva állunk: Együtt roskadjon, törjön össze lábunk. Ha egy-egy órán megtelik a lelkünk: Üdvöt, gyönyört csak egymás ajkán leljünk. :Ady Endre --- Különös dolog a csók. Külön életet él, közlési forma és vad érzelem egyetlen nedves érintésben.: Mickey Spillane -- Nem érek többet nélküled a holdnál, amely az égbolt éji útjain csak a leszállt nap fényét veri vissza.: Buonarroti Michelangelo --- Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt. --- Nekem te vagy az életem. Te vagy az egyetlen dolog az életemben, aminek az elvesztése fájdalmat okozna. --- Szívem a világ partjához csapdossa hullámait és könnyeivel írja rá nevét e szóval: - szeretlek!

Versek esküvői meghívóba

Versek esküvői meghívóba

Idézetek esküvői meghívóba: Mindig van egy kis őrültség a szerelemben. De mindig van egy kis Okosság is az őrületben. F. Nietzsche --- Köszönöm, hogy te vagy. Az órát köszönöm, Amelyben fényül nyert e Világtalan világ, Köszönöm, hogy kezed Kinyújtottad felém, S árnyául elfogadtál sugárzó életednek... Móra Ferenc: Aranykoporsó --- ... De azt hiszem, most van itt a perc, hogy fogd a két kezem, ez kell nekem, Mert, ha itt vagy velem A szívem megpihen. --- Most először mondom el, Most hinned kell nekem, Legalább te maradj itt velem Annyi minden változik, S nem biztos semmi sem, Legalább te legyél az nekem. Demjén Ferenc --- Keresek egy tökéletes párnát. Azt hiszem, valahol a tied mellett van. Ashleigh Billiant --- Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi. Rámakrishna --- A jó asszony az ura fejének a koronája... Reymont --- A legszebb szerelem se jut el Messzire, ha csak nézik Múlását. Dédelgetni kell, mint egy Kedvenc gyermeket Alain --- A Mindenható arra teremtette a nőt, hogy méltó párja legyen a férfinak.

Vicces locsolóversek

Vicces locsolóversek

Petőfi én nem vagyok, verset írni nem tudok --- Verset majd mondanak a kicsik Én azért jöttem, hogy igyak egy kicsit! --- Ajtó mögött állok, Igen sok pénzt látok, De hogyha nem adtok, Én már itt sem vagyok! --- Vencel téren jártam, Nagy tömeget láttam Nem akart oszolni, Szabad-e locsolni? --- Zöld erdőben jártam, Fehér skodát láttam, defektes a kereke, meg locsolhatlak-e? --- Felnéztem az égre, a versemnek vége. --- Biciklivel érkeztem, 30 métert fékeztem, xy vagyok nagyon laza, Locsoljak vagy menjek haza? --- Zöld a moha, zöld a páfrány, Megöntözlek házisárkány! --- Húsvét van, odakinn mosolyog az ég is, Adjanak egy ezrest, mosolygok majd én is! --- Józsi vagyok szép és laza Locsoljak vagy menjek haza? --- Árok partján döglött ló. Én vagyok a locsoló. --- Egy gondolat bánt engemet. Elfeledtem a versemet. --- Zöld erdőben jártam, Barna medvét láttam Szereti a mézet Add ide a pénzet --- Zúg a traktor, szánt az eke, Elvtársnő, locsolhatok-e?

Tuti menü