Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szilveszteri idézetek képes leírás - Ünnepi idézetek.tlap.hu
részletek »

Szilveszteri idézetek - Ünnepi idézetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: unnepiidezetek.tlap.hu » Szilveszteri idézetek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Szilveszteri köszöntők, ünnepi versek

Szilveszteri köszöntők, ünnepi versek

Kívül, belül maradjon Békében az ország; A vásárra menőket Sehol ki ne fosszák. Béke legyen a háznál És a szívredőben. Adjon Isten, ami nincs, Ez uj esztendőben. Arany János --- Nem vagyok nagy ivó. Szilveszterkor két martini után megpróbáltam elrabolni és Kubába téríteni egy liftet. --- A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat, és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet. --- Az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön, a pesszimista pedig azért, hogy megbizonyosodjon róla, az óév elmúlt.

Szilveszteri SMS-ek, versek

Szilveszteri SMS-ek, versek

Újévi SMS-ek, Szilveszteri köszöntők, karácsonyi történetek, Karácsonyi ötletek, Karácsonyi képek, receptek, versenyek, karácsonyi ajándék ötletek, és minden a szép karácsonyhoz: Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET! --- Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteidet kísérje a szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon. B.Ú.É.K! --- Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre! BUEK! --- Trombita visít a fülembe petárda robban zsebemben, négykézláb mászok, úgy kiáltok, Boldog Új Évet Kívánok! --- Kívánok neked 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! BÚÉK! -- Eljött hát az év utolsó Eljött hát az év utolsó napja, vedel is a város apraja, nagyja. Koccintunk hát mi is egészségetekre, teljesüljön álmaitok a jövő esztendőben. BÚÉK.

Szilveszteri smsek

Szilveszteri smsek

Szilveszteri smsek: Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között? --- Ujévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK NÉKED! --- Ma befogsz rúgni mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. BUÉK --- Elsején amikor kialszanak a fények, a detoxikálóban kezdődik az élet! Kómás tekintetek, a fejek zöldek-kékek, Kívánok most Neked Boldog Újévet! --- Ma van az év utólsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, Ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra! Boldog Új Évet! --- Disznó visít, petárda robban, a részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, több rímet ide nem vágok, Boldog Új Évet kivánok --- Szilveszterkor, ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek rám is, csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, Békés Boldog újesztendőt kívánok neked.

Szilveszteri versek

Szilveszteri versek

Mit van mit kivánni még Ily áldott időben? - Adjon Isten, ami nincs, Ez uj esztendőben. --- Hajrá fiúk! ez a pohár Ama békés türelemért, Hogy a halandó újba kezd, Ha egy rossz ó-évet lemért! --- Mit bánjuk, hogy lejár az év! Énekre ajk és táncra láb! Használja, ki mozogni tud, Ezt az előnyét legalább. --- Hajrá fiúk! ez a pohár Az évért, mely kiszenvedte; Emléke fönn lesz holnap is... Egy kis mámor futó köde. --- Szilveszterkor eszembe jut, hogy múlnak az évek, Hogy mily nagy a szomorúság, amiben én élek. Fehéredik már a hajam, elhervadok csendben, Meghalok majd anélkül, hogy szeretnének engem. --- Szilveszteri ködös éjjel járom az utcákat, Hordozgatok a szívemben ezer égő vágyat. Nincsen senki, aki előtt kitárnám a lelkem, Nincsen, aki az új évben köszöntene engem. --- Egy csordult szelence szilveszterlencse Sárkerék-szekéren kerekudvarra ér. Veszünk belőle - talán jövőre - Nagy télködökre fodros ölelést. --- Különös szilveszter, köszön egy hóember, Utánunk néz, míg száll velünk a bűvös szék, Különös szilveszter, táncol a hóember, Akár egy filmben, felvillan sok furcsa kép.

Szilveszteri versek, SMS-ek

Szilveszteri versek, SMS-ek

Virradjon rád szép nap, Köszöntsön rád jó év, Kedves hajlékodba költözzön a jólét, Lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom Neked az újévre! --- Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé 2008-as évedet! B.U.É.K. --- Az Újévben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön! --- Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik szeretnek téged! --- Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendobol csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked! --- Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre. --- Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki SMS-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak, szépre jóra. Boldog újévet!

Újévi jókívánságok

Újévi jókívánságok

Hazánkban nem is egy hiedelem kapcsolódik az óév legutolsó napjához, illetve az újév első napjához. A különböző babonás szokásoknak az élet minden területére kiterjedő hatást tulajdonítottak eleink. Így például szokás volt a hajadon lányok körében a párjóslás. Ez úgy történt, hogy a lányok papírdarabokra legények neveit írták. Ezután mindegyik papírt egy-egy darab tésztába tették, amiből gombócokat gyúrtak. Éjfélkor a gombócokat lobogó vízbe dobták, s amelyik gombóc először a felszínre úszott, azt kivették, s így megtudták a leendő párjuk nevét. --- Újévi jókívánságok, újévi köszöntők: Legyen az újéved békés és boldog, kerüljenek el messzire a gondok. S hogy az új esztendőben se felejts egy barátot, egész családodnak boldog újévet kívánok! --- Teljen az új esztendőd bőségben, legyen részed egészségben, szerencsében. Kerüljön el a gond, s a bánat, mert nincs jobb barát Nálad. BUÉK! --- Éjfél közeledtével emelkedik a hangulat, egyre hangosabban koccannak a poharak. Száll az ének, együtt kiáltanak fiúk s lányok, velük ordítom én is: Boldog újévet kívánok!

Újévi SMS-ek

Újévi SMS-ek

Újévi köszöntő idézetek sms-ek gyűjteménye. Rengetek szilveszteri köszöntővel. Néhány idézet az oldalról: -- Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K. -- Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! -- Újesztendő: Eljött a nap, mely lezár egy évet. A jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet! Álmotok s vágyatok valóra váljon, Mindenkire boldog újesztendő várjon! -- Trombita visít a fülembe petárda robban zsebemben, négykézláb mászok, úgy kiáltok, Boldog Új Évet Kívánok!

Tuti menü