Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Születésnapi idézetek képes leírás - Ünnepi idézetek.tlap.hu
részletek »

Születésnapi idézetek - Ünnepi idézetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: unnepiidezetek.tlap.hu » Születésnapi idézetek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Köszöntők és idézet születésnapra

Köszöntők és idézet születésnapra

Olyan nincs, hogy életkor, az ember annyi, amennyinek érzi magát. Vavyan Fable --- Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd a tenyeredben a végtelent. William Blake --- Nem tudom, mit rejt a sorsod, mosolyt hoz-e vagy könnyeket. Tanuld meg hát feledni a rosszat, s őrizd meg a boldog perceket. Ernest Hemingway --- A bölcs emberek soha nem kívánták, hogy fiatalok legyenek. Jonathan Swift --- Élj soká! és legyen élted, Mint derűs nap, tiszta, víg, Mely piros hajnalból támad S ismét abban áldozik. Arany János --- Ostoba piktor az idő, mentől tovább dolgozik az arcképünkön, annál jobban elrontja azt. Jókai Mór --- Boldogságod fénye legyen szép szivárvány, Rajta, mint egy hídon, szép tündérek járván, Ne bántson a métely, sem másféle járvány, Hanem oly erős légy, valamint a márvány. Arany János

Születésnapi idézetek

Születésnapi idézetek

Az www.idezetek.eu oldal abból a célból jött létre, hogy összegyűjtse és megossza Önökkel a kulturális élet legjobb idézeteit, hogy egy oldalon megtalálja a különböző eseményekre alkalmas idézeteket. Kereshet célzottan alkalomra, lelkiállapotra szűrve, vagy szerzőnként is. Olvashat sporttal, családdal és családi eseményekkel kapcsolatos idézeteket, de számos dalszövegrészletet is megtalál oldalunkon. Oldalunk folyamatos bővülését az is garantálja, hogy bárki küldhet be új idézetet.

Születésnapi köszöntők fórum

Születésnapi köszöntők fórum

Felhasználók által összegyűjtött szülinapi idézetek: A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, egyetlen titka adni: mindig csak adni. Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, és sok-sok önzetlen, tiszta szeretetet. (Goethe) --- Akarok neked lenni az élet, a levegő, mely téged éltet. A simogató, megértő szeretet, mely munkádban segít és vezet. Akarok neked lenni az álmod, hogy amikor fejed álomra hajtod, akkor mindig veled legyek, s ha pályánk vége felé közeleg, hulló csillagokkal letűnni veled. --- Két szárny vagyunk, de fenn a fellegekben nem szállhatunk, csak mind a ketten szívverésnyire pontos egy ütemben. Szállj hát velem egy rezdülésű szárnycsapással. Hullongó tollak voltunk egyedül - szárnyak lettünk egymással. (Szerző: Váci Mihály) --- Hiszem, hogy egymást szeretve, egymást megértve, könnyebb lesz élni, s bármi sors állna is elénkbe, a boldogságot el fogjuk érni. (Szerző: Ady Endre)

Születésnapi sms köszöntők

Születésnapi sms köszöntők

1. A Dunában úszik egy nagy harcsa, a jó Isten a szülinapost sokáig megtartsa :-) 2. A névnapodra Néked, Kívánok sok Szépet, Boldog S Vidám legyen Számodra Az élet! 3. A születésnapodtól nem azt várod, hogy a korodra emlékeztessen, de azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Isten Éltessen Sokáig! 4. A születésnapunkat átlagosan 9 millió társunkkal együtt ünnepeljük szerte a világon. Te vagy a 9.000.001-ik Boldog Születésnapot! 5. Amikor megszülettél, körülötted mindenki mosolygott, csak Te sírtál; igyekezz úgy élni, hogy életed utolsó napján körülötted mindenki sírjon, s csak Te mosolyogjál! Boldog Születésnapot! 6. Boldog szülinapot, remélem még nem unod, hogy már a 16. napon hallod ugyanazt a kívánságot :D 7. Eljött már a szülinapod bizonyára érzed, apró-pici ajándékom elhoztam hát néked. Nem voltál te kegyes hozzám hiába is hittem, mit kívánhatnék jót neked b*sszon meg az ISTEN! 8. Heppi börzdéj tú júú, az apád egy borjúúú, az anyád egy marhaaa, te meg menj a francbaaa! 9. Hihetetlen, hogy egymilliárd spermaközül Te voltál a leggyorsabb!

Születésnapi versek - Mondta

Születésnapi versek - Mondta

Születésnapi versek: A születésnapok egészségesek. A statisztikák szerint azok élnek a legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük.: Larry Lorenzoni --- Az öregkor mindig 15 évvel később kezdődik, mint ahány éves vagyok. Megjelölés Elküldés levélben Bernard Baruch --- De erre egy csillag táncra perdült, s az alatt születtem én.: William Shakespeare --- A világ legegészségesebb dolga a születésnap. Minél több van belőle egy embernek, annál tovább él.: Henry Youngman

Tuti menü