Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Valentin napi idézetek képes leírás - Ünnepi idézetek.tlap.hu
részletek »

Valentin napi idézetek - Ünnepi idézetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: unnepiidezetek.tlap.hu » Valentin napi idézetek
Keresés
Találatok száma - 12 db
Idézetek Valentin napra

Idézetek Valentin napra

A szerelmesidézet info honlapon több, mint 100 rövid, Valentin napi szerelmes idézetet találsz, amit elküldhetsz sms-ben vagy akár az oldalon keresztül emailben is. Emellett még - nem feltétlenül Valentin napra, hanem bármilyen alkalomból elküldhető - rengeteg szép szerelmes sms szöveget, és rövid szerelmes idézetet is olvasgathatsz. Ha egy kedvenc idézetedet még nem találod az oldalon, akár be is küldheted..

Kérdések és válaszok - Szerelemről, érzelmekről

Kérdések és válaszok - Szerelemről, érzelmekről

Kérdések és válaszok emberektől! Névtelenül! Honlapunkon bárki írhat ki új kérdést, vagy válaszolhat a mások által feltett kérdésekre, vagy egyszerűen csak böngészheti az oldalt információért a jelenlegi kérdések és válaszok között. Szaktanácsadások és számtalan lehetőség vár, hogy segítség a tanácsadást / válaszadást.

Love Quotes

Love Quotes

Az oldalon angol szerelmes idézetek találhatóak számos kategóriában, például: csók, szerelem, igaz szerelem, valentin nap. Love doesn't sit there like a stone, it has to be made, like bread; remade all of the time, made new. Love is like dew that falls on both nettles and lilies. If love is blind, why is lingerie so popular?

Még több Valentin-napi idézet

Még több Valentin-napi idézet

"Az igazi szerelem felemel, és mindig többre sarkal. Lángra lobbantja szívünket és békét teremt az elménkben... te ezt tetted velem..." --- "Két önzés titkos párbaja minden egyéb, én többet kérek, azt, hogy a sorsomnak alkatrésze légy.": Szabó Lőrinc --- "Szeretlek szívemmel, Szeretlek lelkemmel, Szeretlek ábrándos Őrült szerelemmel!...": --- "Ha az ember szeret valakit, mindent könnyűnek talál. A nap fényesebb, a virágok szebbek, az emberek jobbak.": Charles-Ferdinand Ramuz --- "Szerelem: Ahogy a szél meglebbenti a függönyt. Nem a szél, nem a függöny - a lebbenés.": Fodor Ákos --- "A szerelembe - mondják - belehal, aki él. De úgy kell a boldogság, mint egy falat kenyér.": József Attila: Amit szívedbe rejtesz --- "Rossz voltam, s te azt mondtad jó vagyok. Csúf, de te gyönyörűnek találtál. Végig hallgattad mindig, amit mondtam, halandóból így lettem halhatatlan.": Pilinszky János --- "Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.": Gabriel García Márquez --- "Oltsd ki a szemem: én mégis látva látlak, Tömd be a fülem: én hallom hangtalan szád, Lábatlanul is elkúszom utánad, És ha kell, száj nélkül esküszöm Rád.": Rainer Maria Rilke

Quotes about love

Quotes about love

Angol nyelvű szerelmes idézetek kategorizált gyűjteménye. Az idézeteket e-mailben is elküldheted kedvesednek vagy kiválasztottadnak az oldalon található ingyenes szerelmes idézet küldő segítségével. Minden idézet forrással van ellátva és híres embertől származik. Az idézetek akár szerzők szerint is listázhatóak.

Szerelmes sms

Szerelmes sms

Az sms a modern kommunikáció egyik fontos eszköze, de sokszor nem egyszerű mindazt, amit el szeretnénk mondani egy rövid üzenetbe tömöríteni. Még nehezebb a dolgunk, ha a szerelmünkről van szó. Ebben szeretnénk a segítségére lenni a szerelmessms.hu oldallal, ahol 15 témakörbe gyűjtve válogathat kedvére a szerelmének küldhető sms-ek közül. Azoknak ajánljuk a szerelmessms.hu oldalt, akik szerelmüket különleges, szép, megható, tömör és jól megfogalmazott szerelmes sms küldésével szeretnék meglepni. Olyan egyszerű témáktól, mint a jó éjszakát és jó reggelt üdvözletek, a boldog és csalódott szerelmesek aktuális érzéséig mindenre található néhány ötletes mondat. Kifejezésre kerülhet a flört és csók, a csalódottság és a magány is, de legnagyobb kínálat a vallomás témakörben található. Eddig 1500 szerelmes sms közül válogathatnak, de ezek köre folyamatosan bővül.

Valentin napi idézetek

Valentin napi idézetek

Valentin napi idézetek: Ha tőlem egykor válnod kellene, s élnél, hol nem süt isten napja se, utánad mennék, erdőn, tengeren, bilincs vasán át, dúló fegyveren! Simon Dach --- Veled mindenkinél büszkébb vagyok; Csak egyben koldus: mindent elvehetsz, S ezzel a legkoldusabbá tehetsz. William Shakespeare --- Hogy hogyan szeretlek? Hadd soroljam el. Ameddig lelkem ér, oly messze forr Szerelmem, s mélybe és magasba, hol A Lét s a Menny határaira lel. Elizabeth Barrett-Browning --- Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. Ch. Dupoint --- Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon, Fájása édes, hadd fájjon, hagyom. Ha balgaság, ha tévedés, legyen, Ha szerelem, bocsásd ezt meg nekem! Juhász Gyula --- Azt adom, mi legnagyobb: a szívemet, mely útra kelt és felkutatta tiedet. Rejtsd el, őrizz, éltess engem, kedvesem, én veled leszek, te leszel a mindenem. Johann Wolfgang von Goethe --- Az igazi szerelem nem vakká, hanem látóvá tesz. Világosan látja a másik hibáit és gyengeségeit - és ennek ellenére szereti, hibáival és gyengeségeivel együtt. Walter Trobisch

Valentin napi sms köszöntők

Valentin napi sms köszöntők

1. Írok valakinek, ki nem is várja. Könnyes szemem mindig csak Otlátja. Írok valakinek remegve, s félve. Egyetlen órában mindentelmesélve. Most csak arra kérlek pár sortte is írjál. De ha szíved másé, soseválaszoljál. Valaki Mindig csakrólad álmodik, valaki szemében miattadkönny ragyog. És ez a valaki, hidd el én vagyok. Ha fába betüt vésnek, belepi a moha. De a szív mely téged szeret, nem feled el soha. 2. Az élet egy játék, melybenfolyamatosan fejlődnünk kell. A szerelem maga pedig ajáték megfejtése. Én tudom, hogy mi ketten nyerni fogunk. 3. Feküdj az ágyba, betakarlak!Hunyd le aszemed, megcsókollakálmodj rózsát, szép világotálmodra majd én vigyázok!Távol vagyok, mégis veled, ugye érzed, fogom akezed! 4. Féltelek! Ha tehetném, vigyáznám mindenléptedet. Vigyáznék Rád, mint egy angyal, hisz Te vagy az, aki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal. 5. Jutottál a szívem mélyére/ Maradszmár, s melegedsz tüzébe/ Tartasz melegen, ha jön hideg, nem fázom/ Őrzöm majdképedet, óvom s átkozom/ Óvom, mertédes emlék jut róla eszembe/Átkozom, s gyűlölöm, hisz hagytam Őtveszve/ Börtönömben egyedül ülsz, de nem tudod/Hiszen rövidesen majd úgyis elhagyod/ Nemtudlak őrizni, rossz őröd vagyok

Valentin napi smsek

Valentin napi smsek

Valentin napi smsek, idézetek gyűjteménye, érdemes körbenézni. Sok egyéb kategóriát is találsz például Szerelmes sms-eket, karácsonyi, újévi smsek és még sok mást. Néhány idézet az oldalről: -- A szerelem olyan, mint a fa: magától növekszik, mély gyökereket ereszt egész valónkba, és gyakran tovább zöldül a szív romjain. Boldog Valentin napot! -- Vakon vágtázva is, és át tûzön-vízen, megmértük végre: mekkora lehet Két végtelen! - Se gyõztesen, se vesztesen, félálomban suttogjuk: igen Álmunk mély és teljes legyen. S hogy nappal is rólunk álmodjon a Szerelem: ébredj velem, Jobbik Felem, ébredj velem! -- Azt mondják, szerelembe esni csak egyszer lehet. De ez nem igaz. Én minden egyes alkalommal szerelembe esek, mikor Rád gondolok. Boldog Valentin napot!

Hirdetés
Valentin napi, szerelmes versek

Valentin napi, szerelmes versek

Valentin-napi idézetek: Csak addig volt könnyű nélküled az élet, míg nem tudtam, hogy létezel.: Vavyan Fable --- Vagyok, mint megszegendő kenyered, Mint színt adó tüzed, s mint tiszta csermely, Ki holtadig kísér utad hű társaként. --- Mit kezdenék, ha nem szeretnél? Csak párban, mint a láb, úgy mehetek tovább!: Illyés Gyula --- Egészen addig követlek, amíg te magad el nem küldesz. Akkor elmegyek. De akkor is szeretni foglak életem végéig. --- Csak azt tudom, hogy társra sose várt az én szivem, s lettél egyszerre társa.: Weöres Sándor --- Ha nálad lesz egy kérdés, nálam biztos lesz egy válasz, Ha választanod kell, kérlek, engem válassz. --- Fa leszek, ha fának vagy virága. Ha harmat vagy: én virág leszek. Harmat leszek, ha te napsugár vagy... Csak, hogy lényink egyesüljenek.: Petőfi Sándor --- Mosolyom mögé néztél, és bánatot láttál; én benned magamra leltem, én a tiéd vagyok, mert rám találtál. --- A harc alább hagy bennem, De nem felejtek semmit, És kezdeném is újra. Neved szép betűit Ámor homlokomra írta.

Valentin-napi versek - Citatum

Valentin-napi versek - Citatum

Valentin-napi idézetek: Ama egetrengető valamicsoda, amit szerelemnek hívunk, csakis veled, általad ismerszik fel számomra, s attól szerelem, és nem csekélyebb, hogy megmozdítja bennünk a világmindenséget. --- Ha vad viharban átkozódva állunk: Együtt roskadjon, törjön össze lábunk. Ha egy-egy órán megtelik a lelkünk: Üdvöt, gyönyört csak egymás ajkán leljünk. :Ady Endre --- Különös dolog a csók. Külön életet él, közlési forma és vad érzelem egyetlen nedves érintésben.: Mickey Spillane -- Nem érek többet nélküled a holdnál, amely az égbolt éji útjain csak a leszállt nap fényét veri vissza.: Buonarroti Michelangelo --- Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt. --- Nekem te vagy az életem. Te vagy az egyetlen dolog az életemben, aminek az elvesztése fájdalmat okozna. --- Szívem a világ partjához csapdossa hullámait és könnyeivel írja rá nevét e szóval: - szeretlek!

Valentin-napi versek, köszöntők

Valentin-napi versek, köszöntők

Valentin-napi képeslapjaink, ajándékaink, albumoldalaink ékes dísze lehet egy-egy jól megválasztott, szerelmes idézet. Most ezekből állítottunk össze számotokra egy csokorravalót! Az élet legnagyobb titka és ajándéka, ha két "egyféle" ember találkozik.. Márai Sándor --- A tükröd leszek, hogy lásd ki vagy, ha nem látnád! Morrison, Jim --- Nem érti szív, nem érti elme sem, hogy mint szeretlek, én szerelmesem. Kosztolányi Dezső --- Ahhoz, hogy egy nő ragyogjon, olyan férfi kell, aki ragyogtatja őt. Ismeretlen --- "Szeretlek szívemmel, / Szeretlek lelkemmel, / Szeretlek ábrándos őrült szerelemmel!..." Petőfi Sándor --- "A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, / Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, / Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, / És sok, sok önzetlen, tiszta szerelmet. " Goethe, Johann Wolfgang von

Tuti menü